EN UN ESPAI PRIVILEGIAT COM L'ESCOLA DE CERÀMICA DE LA BISBAL ARRENCA AQUESTA NOVA PROPOSTA CULTURAL, L'EMPORDÀ FANG CUIT. UNA SETMANA ON PODREM RESPIRAR, VIURE I CONVIURE, APRENDRE, CONÈIXER I SOBRETOT, GAUDIR AMB LA CERÀMICA. SÓN CURSOS, PERÒ TAMBÉ SÓN FOC I LLENYA, SÓN CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS, SÓN DEMOSTRACIONS I PERFORMANCES. CINC DIES I MIG APRENENT I ABSORBINT ELS CONEIXEMENTS DE SET MESTRES, QUE DURANT CADA JORNADA ENS OFERIRAN EL SEU ART. I QUAN ARRIBA EL VESPRE... L'ESCOLA DE CERÀMICA S'EMPLENA D'ARTISTES DE TOTA MENA DEMOSTRANT-NOS ELS SEUS DOTS I HOMENATJANT A ALLÒ QUE A TOTS I A TOTES ENS APASSIONA, LA CERÀMICA.

sábado, 13 de febrero de 2016

Terrissa Negra(documental)

I en l'Empordà Fang Cuit secció de cinema al jardí, Terrissa Negra (el secret de l'artesà), un documental fet per el gran Joan Soler,una petita joia que ens la presentarà el mateix protagonista, Lluis Heras.
Y en el Empordà Fang Cuit sección Cinema al Jardí,Terrissa Negra (el secret de l'artesà),un documental realizado por el gran Joan Soler,una pequeña joya que nos la presentará el mismo protagonista,Lluís Heras(Did
  https://vimeo.com/53670300


 https://vimeo.com/55355222
No hay comentarios:

Publicar un comentario