EN UN ESPAI PRIVILEGIAT COM L'ESCOLA DE CERÀMICA DE LA BISBAL ARRENCA AQUESTA NOVA PROPOSTA CULTURAL, L'EMPORDÀ FANG CUIT. UNA SETMANA ON PODREM RESPIRAR, VIURE I CONVIURE, APRENDRE, CONÈIXER I SOBRETOT, GAUDIR AMB LA CERÀMICA. SÓN CURSOS, PERÒ TAMBÉ SÓN FOC I LLENYA, SÓN CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS, SÓN DEMOSTRACIONS I PERFORMANCES. CINC DIES I MIG APRENENT I ABSORBINT ELS CONEIXEMENTS DE SET MESTRES, QUE DURANT CADA JORNADA ENS OFERIRAN EL SEU ART. I QUAN ARRIBA EL VESPRE... L'ESCOLA DE CERÀMICA S'EMPLENA D'ARTISTES DE TOTA MENA DEMOSTRANT-NOS ELS SEUS DOTS I HOMENATJANT A ALLÒ QUE A TOTS I A TOTES ENS APASSIONA, LA CERÀMICA.

viernes, 18 de marzo de 2016

ANTONIO VIVAS


Una de las sorpresas importantes y que ahora desvelamos los organizadores de las jornadas cerámicas, es la presencia de Antonio Vivas, director de la prestigiosa revista Cerámica, con él podremos disfrutar de su sabiduría y conocimiento las noches del 15 al 20 de Agosto, Antonio Vivas nos presentará los documentales y a algunos de sus protagonistas en el Empordà Fang Cuit.

Una de les sorpreses importants i que ara desvetllem els organitzadors de les Jornades Ceràmiques, es la presència d'Antonio Vivas, director de la prestigiosa revista Cerámica,amb ell podrem gaudir de la seva saviesa i coneixement les nits del 15 al 20 d'Agost, Antonio Vivas ens presentarà els documentals i a alguns del seus protagonistes en l'Empordà Fang Cuit.No hay comentarios:

Publicar un comentario