EN UN ESPAI PRIVILEGIAT COM L'ESCOLA DE CERÀMICA DE LA BISBAL ARRENCA AQUESTA NOVA PROPOSTA CULTURAL, L'EMPORDÀ FANG CUIT. UNA SETMANA ON PODREM RESPIRAR, VIURE I CONVIURE, APRENDRE, CONÈIXER I SOBRETOT, GAUDIR AMB LA CERÀMICA. SÓN CURSOS, PERÒ TAMBÉ SÓN FOC I LLENYA, SÓN CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS, SÓN DEMOSTRACIONS I PERFORMANCES. CINC DIES I MIG APRENENT I ABSORBINT ELS CONEIXEMENTS DE SET MESTRES, QUE DURANT CADA JORNADA ENS OFERIRAN EL SEU ART. I QUAN ARRIBA EL VESPRE... L'ESCOLA DE CERÀMICA S'EMPLENA D'ARTISTES DE TOTA MENA DEMOSTRANT-NOS ELS SEUS DOTS I HOMENATJANT A ALLÒ QUE A TOTS I A TOTES ENS APASSIONA, LA CERÀMICA.

jueves, 23 de marzo de 2017

Hola ha tothom, recordeu que del 21 al 26 d'Agost es farà la segona edició del Empordà Fang Cuit i a partir d'ara començarem a anunciar els profes que ens acompanyaran aquella setmana d'estiu, comencem forts...molt forts!!
Tàndem Samuel Salcedo & Josep Matés faran el curs de escultura amb fang de gran format, aquest curs serà especial per algunes raons, una és per tenir la sort d'unir a un dels artistes plàstics més importants de l'escena estatal amb un ceramista amb arrel, l'experiència serà increïble, tant per ells com per l'alumnat de l'Empordà Fang Cuit, però el millor d'aquest curs és on es fa, encara que això ja ho explicarem més endavant.
Inscripcions: info@esceramicbisbal.net
Hola a todas y a todos, recordad que del 21 al 26 de Agosto empieza el Empordà Fang Cuit y a partir de ahora empezaremos a anunciar los profes que nos acompañarán durante esa semana de verano, y empezamos a lo bestia.
Samuel Salcedo & Josep Matés nos harán el curso de escultura cerámica de gran formato, será un curso especial por algunas razones, una es por tener la enorme suerte de unir a uno de los artistas plásticos mas importantes del país con un ceramista de raices profundas, la experiencia será increíble, tanto para ellos como para el alumnado del Empordà Fang Cuit, pero lo mejor es donde se realiza, pero eso ya lo contaremos mas adelante.
Inscripciones: info@esceramicbisbal.net


No hay comentarios:

Publicar un comentario