EN UN ESPAI PRIVILEGIAT COM L'ESCOLA DE CERÀMICA DE LA BISBAL ARRENCA AQUESTA NOVA PROPOSTA CULTURAL, L'EMPORDÀ FANG CUIT. UNA SETMANA ON PODREM RESPIRAR, VIURE I CONVIURE, APRENDRE, CONÈIXER I SOBRETOT, GAUDIR AMB LA CERÀMICA. SÓN CURSOS, PERÒ TAMBÉ SÓN FOC I LLENYA, SÓN CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS, SÓN DEMOSTRACIONS I PERFORMANCES. CINC DIES I MIG APRENENT I ABSORBINT ELS CONEIXEMENTS DE SET MESTRES, QUE DURANT CADA JORNADA ENS OFERIRAN EL SEU ART. I QUAN ARRIBA EL VESPRE... L'ESCOLA DE CERÀMICA S'EMPLENA D'ARTISTES DE TOTA MENA DEMOSTRANT-NOS ELS SEUS DOTS I HOMENATJANT A ALLÒ QUE A TOTS I A TOTES ENS APASSIONA, LA CERÀMICA.

jueves, 23 de marzo de 2017

Segundo ceramista que presentamos en el Empordà Fang Cuit (21 a 26 de Agosto) hablamos de Ricardo Campos, nos acompañarà realizando el curso de sigillatas.
Junto a sus compañera Rosa Rosell utilizan el nombre Kypsela, reconocidísimos dentro y sobretodo fuera de nuestro país, sus obras impresionan de la belleza y perfección que están hechas. Bienvenido al Empordà Fang Cuit Ricardo.
Inscripciones: info@esceramicbisbal.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario